Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hajjaj, ne is mondd, mostanában besűrűsödött körülöttem minden mint a besamel

Szerdán már odafelé csúnyán bekarcoltunk, mire átértünk Losoncra, már erősen híján voltunk a sörnek, pedig az csak 30 km
Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Másnap volt is gond a tárgyalás előtt, mert kerülgetett engem minden ami csak lehetséges
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.
Bár még meg kéne szerezni azt az instrumental verziót..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.