Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Nagyjabol 10 toresem ezen kivul nemi szakadasom-mutetem volt eleddig, biztos voltam benne, hogy ezutan a bicos taknyolas utan ket het pihi es lazasag eleg lesz. Hamradnapra viszont megjott a dagadas, lilulas, a mozgastartomany nem nott, a fajdalom nem csokkent, igy elmenten rontgenre.. hat vaze csak eltort az a hitvany orsocsont, de hogy hogyan es mitol, azt azota se tudom felfogni. Szerencsere eleg minor a tores, mutetre semmi szukseg, szerintem gipsz se kellett volna, de igy legalabb nehezebb az eskuvoi tancot betanulni, plusz instant szivroham a dragamnak... Es autot sem tudok vezetni, plusz bkvznom kell. Mindezt egy belathatatlan utkeresztezodesben levo utfelujitas miatt, ahol a felbontott aszfalt 'csoppet' poros es salakos volt, igy kanyar kozben ugy szallt el az elso kerek, hogy orom volt nezni. Jobb kezzel nem tamaszottam es nem haritottam, nyoma sincs, igy tenyleg nehez felfogniy hogy tort el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest