Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
én imádom a friss kenyeret, friss felvágottal / kolbásszal, sajttal, zöldséggel, igen.
De ezt csupán azért mondtam, hogy érzekeltessem, hogy ott, a Balatonon 1200 Ft-ból max. ez jön ki, ami nem lángos.
"Zöldségre és rízsre gondoltam köretként, még ha sült halat dob mellé, akkor is kijön"
Kijön, persze, 4000-ből...

Értsétek már meg, itt nem arról van szó, hogy Te mennyiért tudnád megfőzni magadnak. Itt a helyet fizeted meg, ennyi. Ha nem akarod megfizetni, vagy mert elveid vannak, akkor csinálsz magadnak szendvicset, vagy otthon főzöl és viszed kis dobozban és kész.
De ott senki nem fog neked ennyiért kaját adni.
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
ott, ahol lángost \ pizzát \ borjúbécsit \ angusbélszínt esznek az emberek, ott nem opció, hogy rizst főzz zöldséggel, meg hallal.
ennyire ne beszéljünk már el egymás mellett.
talán a rizs, a zöldség meg a hal, amit o t t h o n készítesz el, nem lett drágább?
a lángos esetünkben egy "szimbóleum"
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest