Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
nem vagyok ellene az állattartásnak, nálunk mindig volt (mentett) kutya, amióta a nejemmel vagyok azóta meg 2 (mentett) macskánk van.
az ellen vagyok, ami nem feltétlenül természetes. madár tartása ketrecben minden, csak nem természetes. szerintem hal és teknős sem feltétlenül a frankó kategória, de a nagyobb testű (mentett, tehát az életre új esélyt kapott) háziállatnak nem vagyok ellenére egyáltalán. -
parandroid
félisten
Nem hiszem, hogy az állattartással lenne problémája.Abban teljesen egyetértek vele, hogy vannak bizonyos fajok, amik nem valók hobbitartásra. Madarak tipikusan ilyenek. Egy olyan állatot, aminek lételeme a repülés, bezárni egy (jó esetben) 1,5 köbméteres ketrecbe… Kutya, macska teljesen más téma, azok így vannak tenyésztve, hogy igénylik, szeretik az ember közelségét, gondoskodását.Ló meg nem kedvencnek van tartva, vagy munkára tartják (ez már ritka), vagy sportra, ahol rendszeresen edzik, futtatják, vezetik, és bizony időnként fiziózzák is őket. Kisállatok, hüllők viszonylag könnyen tarthatók ketrecben, de ez is felelősség, és odafigyelés kérdése, és rengeteg munka, hogy jó körülményeket tudj nekik biztosítani. A friss zöldség meg alap, ahogy az is, hogy a nyúlnak igenis jár egy kinti kifutó.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest