Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Grashem, ugyan kérlek, az annyira sznob, akkor már inkább a Budai Várban található Hilton Hotel, azaz igazi újgazdag felvágás
jó kilátással, előkelő reggelivel.Amúgy meg ha a vírus terjedést akarják elkerülni, akkor miért nem reggel 7-től délután 5ig ingyenes a parkoló házakban való parkolás ? Akkor sokkal többen választanák a saját gépjárművüket mint a tömegközlekedést, köztük én is, mivel a cég ahol melózóm, levélben értesítette az itt dolgozókat, hogy aki teheti autóval járjon be, cserébe fizetik a benzint. Csak én meg azért nem tudok autóval járni, mert olyan környéken dolgozom, ahol nem szívesen parkolnék autóval az utcán
viszont van a közelben egy parkolóház, de ott meg 400ft/óra a bérleti díj. Ezért lenne jobb számomra, meg szerintem sokan mások is örülnének neki, hogyha a parkolóházakat inkább a csúcsidőben tennék ingyenessé, nem pedig este.#75240 erdey_a : Ne is mond, én is ki vagyok tőlük, eleve miért nem lehet este 20.00 óra után az utcán lenni, ha mondjuk az ember friss levegőt akar szívni, és sétálni egy jót, mondjuk az Erzsébet Hídon, és annak környékén ? Vagy csak szimplán autózni céltalanul, amit az intézkedés előtt, hozzám hasonlóan, szinték nagyon sokan megtettek. Értem én, hogy Ausztriát másoljuk, meg hogy az EU ne pattogjon nekünk, de valahogy.....áhh, inkább nem mondok semmit
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
jaj ne is mondd... Győrben ez oda vezetett, hogy az ingyenes parkolás keretében délután 4 és délelőtt 11 között se ingyen, se pénzért nem állhatok meg a belvárosban, mert ilyenkor csak az ottlakó bérletesek parkolhatnak.
azaz pénzért mégis, hiszen büntetést kellene fizetnem. magyarul akkor igazából nem ingyenes a parkolás, hanem felemelték az árát

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jó kilátással, előkelő reggelivel.
viszont van a közelben egy parkolóház, de ott meg 400ft/óra a bérleti díj. Ezért lenne jobb számomra, meg szerintem sokan mások is örülnének neki, hogyha a parkolóházakat inkább a csúcsidőben tennék ingyenessé, nem pedig este.