Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Hat de hétvégén ‘szinte’ mindenki oda megy, főleg ilyen hosszú hétvégén. Na mindegy, Szeged csodálatos , a Napfény műteremben jók a sörök, bár én csak az alkoholmentes meggyes sörüket kóstolgattam.
Nekem mondjuk meg sem fordult a fejemben olyan helyre menni, ahol túl sokan lehetnek .
-
válasz
bitpork
üzenetére
...így jártál, Tildy kedves és megértő volt veled...

de ne vedd magadra... ez bárkivel megeshet

Ui. mi szombaton jártunk arra, é azt gondoltuk, hogy szombaton este 9 után nem lesz nagy dugó, elvgére még van egy nap a hétvégéből. Ebből az lett, hogy Fehérvártól Siófokig piros volt a google maps. szóval én el is mentem kerülőúton hazáig.
Amúgy nem is feltétlenül a forgalom, hanem a magyar honfitársaink vezetési stílusa és egymásra nem figyelése okozza ezeket a dugókat. Még ahol később 3 sáv volt, ott is alig haladtak, alig tartott bárki is jobbra, egymás között cikáztak össze vissza, egymás seggében.
Voltam tavaly Hollandiában, ott 100 volt az engedélyezett sebesség napközben az autópályán, és mit ad ISten, folyamatosan áramlott a forgalom Eindhoven és Amszterdam között, 2x4 sávon, egyenletes sebességgel, cikázás és vészfékezések nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest