Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Milyen rádióban? Épp itthon vagyok, azon röhögtem, hogy az autó dab vevője 5 (azaz öt) darab rádióállomást talált (kossuth, petőfi, bartók, meg valami még két hallgathatatlan). Na jó, ez sötét zala, nem pestország, na de akkor is... Anyumnak hoztam egy bose internetrádiót, kb a világot nyitottam ki neki. Szórakozóhelyre meg nemigen járok, csak a zenéért meg pláne nem.
Amúgy értem, mire gondolsz, de sajnos még egy pink floyd, dire straits, vagy credence clearwater revival már úgy sem lesz, hogy csak véletlenszerűen ragadjak ki példákat. Épp a queen-film kapcsán kezdtem el egyébként én is elővenni a régebbi albumokat, azért durva, hogy mikkel mertek kísérletezni akkoriban, és az mennyivel menőbb, mint amit manapság mindenki hallgat tőlük.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest