Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Én beköltözés után a lakás összes lámpájában lecseréltem a halogéneket ledre. G4, G10, GU10, volt itt minden. Minden faszán működik leddel is, kivéve a gardeóbszekrény világítása. Ott egy-egy GU10 lámpa volt minden ajtó fölött (5 szekrény egymás mellett), de azok csak akkor hajlandóak világítani, ha legalább egy foglalatban halogén lámpa van. Mindegy melyikben, és mindegy, mi van a többiben, de ha nincs egy halogénlámpa a rendszerben, akkor az nem világít, és kész. Úgyhogy ott most 4 led van, és 1 halogén. Gondolom, valami trafó probléma. Mennyezeti lámpákban simán mennek a G4 ledek, fürdőben kelett nekem is méricskélni, nekem nem a hossz, hanem a szélesség volt a szűk keresztmetszet a fali tükör világításában. Amazon.de, ebay.de tele van mindenféle kínai csodákkal, de osram is van, ha márkásban bízol csak meg. Eleve úgy hirdetik őket, hogy halogen replacement.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest