Hirdetés
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ottapont. A szervezet hűtése bonyolult dolog, alkati kérdés, hogy ehhez kinek mennyit kell izzadna, és nem biztos, hogy az jár jól, aki keveset izzad, sőt. Ezzel együtt a túlsúllyal (és főleg az ezzel összefüggésben romló keringéssel) jól meg lehet nehezíteni a saját testünk dolgát. Persze ismertem én is olyat, aki még csak különösebben túlsúlyos sem volt, de 20-25 fokokban is képes volt percek alatt átizzadni bármit, nyilván ott is van valami ‘baj’ mögötte, ugyanúgy, mint a kollégáknál, akik nem győznek sál-sapkát húzni, ha 30 alá hűl az idő.
Tegnap amúgy intervallumoztam egyet, 6x1000 m gyors tempó, közte 1,5-2 perces pihenő sétával-kocogással, előtte-utána 2,5 km be-, és levezetés. Papíron csak 29 fok volt, de okosan délben mentem el, mert akkor értem haza melóból. Próbáltam árnyékban maradni, mert konkrétan fájt a napsütés. Valahol a 3-4. gyors szakasznál már nem izzadtan, mert nem volt mit. Vizet vinni persze minek, csak egy órára megyek... Nem is ment jól, értelme sem volt, és vagy egy év után először sikerült egy olyan faszányos fejgörcsöt összeszednem, amilyenek lánykoromban szoktak pár hetente elérni. Az a fájdalomtól üvöltve hányós fajta. Legalább emlékeztettem magam, hogy miért is futok, meg bevéstem a leckét, hogy a déli, tűző nap, és a kiszáradás nem játék. Persze aki ilyenkor is fázik, csinálja nyugodtan.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Amikor 95kg voltam, izzadtam, mint állat, és azt hittem, a túlsúly miatt. Hát, most vagyok 79kg (ami a 181 centis magasságomhoz már abszolút oké), és... pont nem változott ilyen szempontból semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest