Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, ez a visszahámosodás nincs az új cuccal. 1 hét pihentetés után szinte nem is kellett vele foglalkoznia, és talán csak az első 1-2 nap volt kellemetlen. Neki valami spéci esete volt amúgy, csak 1,5-es volt a szeme, de valami egyedi hiba miatt csak nagyon vastag, és jó drága kontsklencsét tudott venni, úgyhogy volt ott korrigálnivaló. Én évente nézetem a szemem (3évente orvossal is, közte csak optikussal), sok éve be van állva -1,5re, szemcsit meg már megszoktam. Sporthoz veszem le, de kicsit olyan ez, hogy néha jól is esik, hogy tompább minden, néha fárasztó mindent élesen látni. Vezetéshez meg van dioptriás napszemcsim, azt valamelyik szemüvegcserénél akciósan megcsinálták.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest