Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Visszaallitjak az eredeti allapotot, sztem nagyon keves az, hogy nem sikerul. A technologia mar eleg regi es kiforrott, a lezer es a szamitogep nehezen teved. Hogy a felso reteget hogyan kaparjak es hogyan gyogyul, az mar mas teszta es eleg sokmindentol fugg. Nekem es semelyik masik ismerosomnek nem volt visszaromlas, termeszetesen 50korul mindenkinek elfaradnak az izmai es kell az olvasoszemuveg majd. Addig meg megvaltasz eg es fold, se szemcsi, se lencse, semmi extra koltseg es maszatolas.
A visszahamosodas nekem 3 nap pokol volt es 4 nap tovabbi nyugi, aztan minden OK volt. 6 honap csopogtetes es 9 holnap napszemuveg mindig mindenkor, aztan ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest