Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogyis, hasonlóképp éreztem arra a dolgokat. Persze saláták és mindenféle húsok zavarában elégedett voltam az étkezésemmel.
Azzal nem lenne baj hogy "nem tudja", inkább azzal hogy nem is akarják. Volt egy csapattársam, nem volt ügyes srác, és érzéke sem volt hozzá, de olyan lelkes volt hogy emiatt vitte valamire.
#56233 K1nG HuNp: Persze, Munkaügyi Központ szokta rendszeresen beiskolázni az érett férfiakat, mivel olyan szinten hiány van. Alkalmassági vizsgálat persze van, de nem ritka a létfenntartás miatti munkavállalás sem.
#56234 Crytec210: "Az ilyen bolti eladó nem tesz semmit azért ,hogy jobb legyen a munkájában vagy bármerre elmozduljon, csak panaszkodik, morcos, mogorva" Ez a viselkedés, országon belül jellemző, szinte mindenhol. Azt csak remegő kézzel írom le hogy természetesen lehet 2-3 droid munkáját végzi, és a főnöke nem engédelyezi a továbbképzést.
"Mentoapolokat sose fogom megerteni, hiszen szep dolog a hivatastudat, de ha egyszer nem elnek meg annyi penzbol, akkor dolgozzanak mast." Már azt teszik a legtöbben. Mást dolgoznak.
"Mondom ezt ugy, hogy ha valaki esetleg lenne olyan kedves, hogy bedobja a "majd ha hozzad megy a mento", ja, jojjon, hat igy jartam, ha nincs kedve annyiert engem ujraeleszteni." Végül is, másnak sincs kedve senki sz@ros élete miatt 2+ évet büntetés-végrehajtási intézetben letölteni. Amúgy nem "megy", hívják, azért az nem mindegy.
#56238 emvy: Ugyan az a rendszer fog elterjedni, ami egy részből érthető, mert nagyrészben (!) pofátlan, mások munkáját a semmibe néző "én a TB-t fizetem" jellegű emberik veszi igénybe, teljesen feleslegesen a kórházi ellátást. Tudnék itt mesélni arról hogy éjszakás műszak folyamán több felvétel van, otthonában kezdőd Rhinitis acuta, majd spontán megszünése után osztályos felvételt kérő (és meg is kapó) betegről, mint akinek tényleg kellene az ellátás. Kishazánkban az egész rendszer a parasolvenciától, a humán és eszközhiányon át halálra van ítélve. Így, egy részben meg is értem, miért fejletteb pölö az UK e.ü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest