Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, valóban tök jó, hogy a betűméretet, weboldalakat meg az ikonméretet halál f@szára kell nagyítani, hogy 1700dpi mellett is látszon. Tényleg tök hasznos.

Telefonon is bőven elég szerintem a 720p. Fölötte inkább az akkuidőt választom, mint a nagyobb felbontást.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
A második-harmadik generációs mobil Core i-kkel kapcsolatban szerintem dabadab itt tök jól elmondja a lényeget. Ennyit a "koros, gyengébb hardverről" noti vonalon.
Nekem X220-am van, igaz, csak 1366*768-as IPS panellel, de mivel nem vagyok fullhádé-fetisiszta, kifejezetten szeretem.
Amúgy a T420s, T430s meg nem igazán bumfordi. Azokba meg - igaz, DIY módon, egy 3rd party eDP-LVDS átalakító segítségével - lehet fullhádéipéeselcédét tenni. Ja, persze van vele egy kb. háromnegyed órás meló, meg meg kell venni bele a fullhádéipéeselcédét. Ha érdekel, szívesen linkelek részleteket, bár van egy olyan érzésem, hogy kész megoldást szeretnél.
Én néznék azért használtan T431s-t, X1 Carbont is a helyedben. Nyilván én csak Thinkpad-vonalon mozgok, más gyártók business notebook brandjeivel nincsen túl sok tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs