Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Inkább i5. Nálam Mo-n van egy ilyen 6910p. Nem mondom, hogy használhatatlan, de sajnos bosszantóan lassú tud lenni. Operát használok rajta Win7 alatt, ha már megy egy-két torrent is, akkor gyakorlatilag idegölő tud lenni egy-egy oldalbetöltés. A mai világ csodaszép erőforrásgazdálkodása sajnos eléképesztő módon gyilkolja a nem új generációs hardvereket. Épp a napokban csodálkoztam rá, hogy az Atomos (3740) Dell Venue tabletem, ami egy éve még teljesen használható volt, Win 10-zel, Edge-dzsel, 2GB RAM-mal gyakorlatilag már nem alkalmas böngészésre. És nem csak úgy nem, hogy lassú kicsit, hanem konkrétan perceket kell időnként várni egy 444 címlapra, ráadásul a lagoló megjelenítés mellett érintőképernyőn gyakori a mellékattintás, ami megint durván perces várakozáshoz tud vezetni. Jó, ez is gyakorlatilag két éve megvan már, és akkor sem volt erős cucc, amikor vettem, de akkor is hihetetlen, hogy ennyivel erőforrásigényesebb lett a sima böngészés. Core 2 Duo procikkal ugyanezt látom sajnos...

Mindeközben az iPhone-om mára már ugyancsak nem túl acélos hardverével tökéletesen mennek a nem mobilos oldalak is. Ja, hogy ott nincs flash, meg egyéb kutyám kínja, mert azokat nem tudja megjeleníteni...
Szerk.: A hatlapos finom süti, szeretem!
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest