Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz bobsys #51535 üzenetére

Inkább i5. Nálam Mo-n van egy ilyen 6910p. Nem mondom, hogy használhatatlan, de sajnos bosszantóan lassú tud lenni. Operát használok rajta Win7 alatt, ha már megy egy-két torrent is, akkor gyakorlatilag idegölő tud lenni egy-egy oldalbetöltés. A mai világ csodaszép erőforrásgazdálkodása sajnos eléképesztő módon gyilkolja a nem új generációs hardvereket. Épp a napokban csodálkoztam rá, hogy az Atomos (3740) Dell Venue tabletem, ami egy éve még teljesen használható volt, Win 10-zel, Edge-dzsel, 2GB RAM-mal gyakorlatilag már nem alkalmas böngészésre. És nem csak úgy nem, hogy lassú kicsit, hanem konkrétan perceket kell időnként várni egy 444 címlapra, ráadásul a lagoló megjelenítés mellett érintőképernyőn gyakori a mellékattintás, ami megint durván perces várakozáshoz tud vezetni. Jó, ez is gyakorlatilag két éve megvan már, és akkor sem volt erős cucc, amikor vettem, de akkor is hihetetlen, hogy ennyivel erőforrásigényesebb lett a sima böngészés. Core 2 Duo procikkal ugyanezt látom sajnos... :(

Mindeközben az iPhone-om mára már ugyancsak nem túl acélos hardverével tökéletesen mennek a nem mobilos oldalak is. Ja, hogy ott nincs flash, meg egyéb kutyám kínja, mert azokat nem tudja megjeleníteni...

Szerk.: A hatlapos finom süti, szeretem!

p

Új hozzászólás Aktív témák