Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
adalbert1
üzenetére
Az ing márkafüggő, hogy mennyire nyúlik el, vagy mennyire tartós.
Mosózsákról annyit, hogy képzeld el, hogy egy nagy mosógépdobban, vagy egy kisebb zsákban gyűrődik jobban az ing?
Mosózsákot inkább a zokniknak - hogy ne veszítsd el a párját - vagy melltartóknak - aminek van merevítője - ajánlom.Vasalóba én vasaláskönnyítő folyadékot szoktam tenni coccolino-t, azzal tényleg hamarabb van a vasalás.

De amikor kiteregetsz, inkább a sokszori jól kirázást ajánlom és a szélesebb vállfát száradáshoz. Ezzel a szárítással megkönnyíted a vasalást. -
EQMontoya
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
A tartósság szerintem inkább márka, mint mosás függvénye. Olympok, Hilfigerek eddig elég tartósnak bizonyultak, az ennél olcsóbbak viszont kevéssé.
A vasaláskönnyített sokat nem ér szerintem, viszont ami abszolút vasalásmentes Hilfigerem volt, az tényleg olyan volt, hogy mosás után kiraktad válfára, és utána fel lehetett venni reggel. Egészen addig megőrizte ezt a tulajdonságát, ameddig kedves párom ki nem mosta véletlenül 90 fokon.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest