Hirdetés
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
adalbert1
üzenetére
Az ing márkafüggő, hogy mennyire nyúlik el, vagy mennyire tartós.
Mosózsákról annyit, hogy képzeld el, hogy egy nagy mosógépdobban, vagy egy kisebb zsákban gyűrődik jobban az ing?
Mosózsákot inkább a zokniknak - hogy ne veszítsd el a párját - vagy melltartóknak - aminek van merevítője - ajánlom.Vasalóba én vasaláskönnyítő folyadékot szoktam tenni coccolino-t, azzal tényleg hamarabb van a vasalás.

De amikor kiteregetsz, inkább a sokszori jól kirázást ajánlom és a szélesebb vállfát száradáshoz. Ezzel a szárítással megkönnyíted a vasalást. -
EQMontoya
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
A tartósság szerintem inkább márka, mint mosás függvénye. Olympok, Hilfigerek eddig elég tartósnak bizonyultak, az ennél olcsóbbak viszont kevéssé.
A vasaláskönnyített sokat nem ér szerintem, viszont ami abszolút vasalásmentes Hilfigerem volt, az tényleg olyan volt, hogy mosás után kiraktad válfára, és utána fel lehetett venni reggel. Egészen addig megőrizte ezt a tulajdonságát, ameddig kedves párom ki nem mosta véletlenül 90 fokon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest