Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Nagyon normalisak voltak a garancia szempontjabol, csak a munka minosege nem volt megfelelo. Peldaul felraktak 2 uj gumit elore, de nem centiroztak ki rendesen. Konkretan negyszer vittem vissza a kocsit mire sikerult kicentirozni rendesen, ugy hogy autopalyan 70 merfoldnel sem razott

Ferden allt kicsit a gepteto, bellaitjak. Ok. Telefon, jojjek erte kesz van. Odamegyek ugyan ugy all, hozza sem nyultak. Az 3 oda-vissza ut volt mire kesz lett. Aztan ugye meg a csapagy gond is volt, az is volt vagy 3-4 ut.
Ami korrekt, hogy mindig hoztak-vittek haztol hazig, egyszer nem tudtak, de akkor viszont adtak egy vadi uj Toyota Camry-t amibe ok tankoltak.
Megvettem a kocsit, kifizettem( na itt baftam el) minden szuper, minden kesz lesz rajta meg ma, vagy legkesobb holnap!!!
Aztan szo szerint 3 hetig hordtam vissza minden nap vagy masnap, de becsuletukre legyen mondva nem huztak a szajukat es beleboritottak sajat zsebbol vagy $1.5-2K-t osszesen, ugy hogy nincs harag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest