Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Angliában még nem sokat söröztem, így az ottani kínálattal nem vagyok tisztában.

Ellenben Olaszországban és Spanyolországban annál többet, ezért mindig jókat mosolyogtam, mikor láttam az itthon sörkülönlegességként árult San Miguelt vagy Morettit, amik ott Borsodi árban mozognak az üzletek polcain.
Remélem ha legközelebb Londonba szólít a cég, akkor nem kapok hasmenést, és jobban megismerhetem a helyi kocsmakultúrát.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ASUS routerek
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest