Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az en eves biztositasom 540 font. Az autot 500ert vettem...
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Prius-nak meghuztak az oldalat ket ajto es a hatso sarvedon volt egy 5 centis csik, egy elem sem volt cseres elvittem szakmuhelybe, nem markaszerviz, csak egy szakmuhely, adtak is egy $4200-os arajanlatot.
Mondok mast, most, hogy jon a gyerkoc, megneztem mennyi lenne egy viszonylag jobb eu biztositas amibe benne van a fogaszat es szemeszet nagyresze, harmunkra $1150/ho.
Magasak a munkaberek, mindenki jol akar kereseni, aztan a biztositot mindenki le is huzza. Havernak volt orrsoveny ferdulese, mult heten volt egy 1 oras mutete az orvos $16.000 DOLLAROS szamlat adott neki amit az o biztositoja fizet. (van valami szabaly hogy az ilyen mutetre a biztosito csak 10-vagy 15%-kot terit a dokinak igy ha meg akarja kapni a $2-3K-jat ami meg mindig baszott sok a mutetert akkor $16K-t kell kiszamlaznia)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest