Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
most teljesen össze vagyok zavarodva. rádugtam az ájfónt a gépemre, és megkérdezte, hogy trust this computer? mondtam, hogy igen, erre most látja meghajtóként (a céges notin ez nem jött fel)
már csak azt nem értem, hogy ha ez így tényleg működik, akkor pl. mp3-at miért nem tudok drag-and-droppal így rárakni?

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A saját mp3-aidat egy megadott mappából simán beolvassa és átmásolja az itunes. Ráadásul albumkép, id3 tag, metaadatok, és egyebek tekintetében is az egyik legjobb lejátszó. A rossz hír az, hogy ezzel minden pozitívumot elmondtam az itunesról.
Ezek szerint saját csengőhangot még nem próbáltál meg beállítani (állítólag lehet, nekem nem sikerült), illetve a fotókat, vdeókat nem próbáltad meg még rendszerezni, vagy számítógépre importálni - mindkét művelet katasztrófa.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen házat vegyek?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jackson elektromos gitár
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest