- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
En egy embert hagytam meg az ilyen letiltottak kozul, de csak azert, mert kocsog vagyok es rohogve olvasom a politikai posztjait/megszolalasait.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a helyzet, hogy ez úgy működik, hogy van egy ismerősöm, annak van egy ismerőse. Ha az én ismerősömet a vírus/program/spam/bot /anyámkínja megjelöli, hogy a fényképen rajta van, márpedig az ismerősöm ismerőse összes saját ismerősét rá fogja jelölni, akkor nálam megjelenik, hogy az én ismerősöm meg lett jelölve egy képen. Az én ismerősöm nem is tehet róla, de "általa" nekem is megjelenik a hírfolyamban, hogy az én ismerősömet megjelölték ezen a szaron.
Tehát lehet az én ismerősöm bármilyen elővigyázatos is, ha őt a bot megjelöli a számomra ismeretlen reklámos képén, azt én már látom. Így mindenkit le kéne tiltanom. Nyilván, az általam nem ismert harmadik embert minden esetben automatikusan tiltottam a jelentéssel egyidőben, de az én ismerősömet azért nem tiltom, miért tegyem, mert az ő nevét a képpel összefüggésbe hozta a bot.
Nyilván én is tiltottam már le saját ismerőst is, amikor egy témáról óránként 3 hülyeséget megoszt, nálam a játékok aratnak osztatlan seggberúgást. Pedig sok esetben az ismerős csak egy oldalhoz/játékhoz/szektához csatlakozik, nem is tud róla néha, hogy szemetet küldözget a nevében a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asustor NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- Logitech G920 kormány + váltó + bajuszkapcsolók ingyenes szállítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest