Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A lenyeges, hogy adja elo az ember, es menyire erzodik lenezesnek. Lehet amit az egyik nem tart sertonek, a masik oldal nagyon is annak erzi.
Lasd az "intelligens" jatekos peldad anno, felem. Ezt mar tobbszor megbeszeltuk, tobb alkalommal is ugy ereztem mar hogy hulyenek vagyok nezve, netan leneztek. Igen , erre meg en agrozom, mint Marty a "nyuszi vagy"-ra.
Az ertelmes vitakat/velemenykulonbseget szeretem. A masokat lenezo, lealazoakat, netan rossz fenyben feltuntetni kivanoakat viszont nagyon nem.
Eq: nem lelki gugyogesre vagyik az ember. De nem is a cinikus direkt labtorlesre.

nolf: egyetertek. Ennek nem itt volt a megfelelo helye, jobb lett volna neki privatban. De ezt o tudja igazan. Viszont meg mindig azt gondolom, hogy nem kizarolag az az egy hozzaszolasod verte ki a biztit, itt ez mar regebb ota gyulik, ha ennyire kifakad az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest