Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Viszlát #42846 üzenetére

Csak annyit mondok, szinte barmikor, mikor mawyx megjelenik, mindig magaenak erzi valaki, hogy jol beletorolje a labat. Sajnos o kisse nehezebben viseli, mint en szoktam, de ettol meg nem vagyok vak, latom.

Az egy dolog, hogy paran segiteneni probaltak, szerintem bobsys hozzaszolasara nem is agrozott.

Viszont EQ-era nekem is felment a szemoldokom, nem kulonben nolf hozzaszolasara, akitol nem ezt szoktam meg. Lehet korrekt modon is hozzaszolni, nem belerugni a masikba.

Attol tartok, nem ez a par hozzaszolas hozta ki belole azt, amit, ez mar regota erett ( mint mondtam, en sem eloszor lattam vele szemben ezt a viselkedest). Elszakadt nala a cerna, na.

Az osszetartas meg ilyen teren sajnos megvan, te is tudod jol, hogy nehanyan abszolut nem bannak/bantak finomkodva akar vele, akar velem. ( bar az utobbi idoben en valamennyire beken vagyok hagyva).

Aki egy kicsit is ismeri, tudja, low budget modon jarja a vilagot. Igen,a kar ennyire low budget modon.

Jartm sen is par helyen amugy low budgetbol, amerikat is igy jartam meg whatever ( az mas dolog, hogy nem igazan jott be) . Ettol nem vagyok se kulonb, se jobb nolfnal, se o nalam. Nem lehetunk egyformak.

Ha o olcson akarja meguszni, akkor ebben varja az emberek segitseget, nem abban hogy jol kioktassak errol is, meg az elet egyeb dolgairol, meg hogy o mennyire szar. Pl azt tudtatok, hogy amellett hogy van egy rendes munkaja, ejszakankant pluszmunkat vallalt, es valoszinuleg emiatt is betegedett le?

Az usa wifikrol annyit, hogy nekem hasznalhatatlan volt szinte mindig ( igen a Starbucksos is) , inkabb hasznaltam tok ingyen a UK simem, mert azon legalabb mukodott valamennyire a net is, meg a hivas is.

Mindegy is.

• BlacKSouL

addikt

válasz Viszlát #42846 üzenetére

Nem azt a választ kapta, amit várt, amit hallani szeretett volna. Közben kapott némi nyomatékos, de alighanem jobbító szándékú kritikát is. Szar a hangulata, ez is a mások hibája... Nők

Csak az egyenjogúság jegyében :)

Persze, tudom, két védtelen nő egy férfiakkal teli fórumon, de nyilván az is a mi hibánk, hogy nincs több kockulni vagy itt beszélgetni vágyó nő, a ... faszik meg hasonló véleményen vannak és összetartanak.

Mert amúgy nekem sem mindig minden esik jól amit nekem címeznek, de nem a közösség intelligenciájának a fokmérője, ha ezt az egyén nem tudja jól a helyén kezelni. Aztán lehiggadok, újraolvasom, és túllendülök, vagy hasznosítom.

Új hozzászólás Aktív témák