Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Én speciel beköszönni nem szoktam, mert már órák óta szoktam ovasni a topicot azelőtt, hogy a napi első hozzászólásom beleírnám. Elköszönés meg körülbelül azért fontos, hogy aki válaszol valamidre, az tudja, hogy nem vagy már itt.
DelArco: Azok kombinatórikai feladatok névre vannak keresztelve.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
csak ugy villamkerdes: tisztaban vagy a forum, mint internetes forum lenyegevel?
es itt nem arra akarok kiterni, hogy nem kell koszonni, hanem arra, hogy a koszonest, ha mar ragaszkodik valakik, egy forumon ugy kell megejteni, ahogy teszi azt neduddki (nem feltetlen olyan helyesirassal) - chat-en szoktunk bekajabalni, hogy "szegasztok kispajtasok" minden egyes ujracsatlakozas utana velemenyed egyebkent a multkori kirohanasod ota nem sokat er, mit ahogyan azon erdeklodesedet sem velem igazan oszintenek, hogy van-e mas is, akinek nem tetszik, ami itt folyik (segitek, van, de ezt ugysem fogod elhinni, mar tuti elkonyvelted, hogy csak motogni jarok ide, meg istenketni neha)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest