- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
most ne izéjj má??? nem is csókolóztatok?valamit csak megfogtál legalább???
ne várjál, nyomujjál ezerrel, majdcsak kibukik ha nem bír, jobb ezen minél hamarabb túlesni mielőtt jobban belemerülsz a dologba
Ha meg jó vagy nála, akkor meg megintcsakjóljártál
Én má sok háborút megjártam 
nike_: Mit mondasz kisfijam?
-
Verus
senior tag
Ez aranyos
Csak érzed, hogy hogyan érezte magát a hölgyemény, ha jó volt pár nap és ismét üljetek össze szerintem. De azért kell pár nap nyugi, nehogy azt gondolja rólad, hogy nagyon "nyomulsz". Csak szépen.
Az, hogy nem történt semmi talán nem is baj, jönni fog az magától. 
-
tbs
addikt
NOLF:
Szippantyú. Amúgy kösd az ebet a karóhoz, mert KUTYAKÖTELESSÉGÜK ellátni téged. Azt kell mondani, hogy innen nem moccansz, amíg vmi doki nem mondja, hogy megéred a holnapot... 
Timtim:

Tehát az ELSŐ lány sokat dumált, a MÁSODIKNÁL nem tudod hogy áll a szénád, a HARMADIK pedig állva hagyott, mert nem vagy elég rámenős..? Jól értem..?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semennyit. Első randi utolsó aktusa, hogy mikorhol legközelebb... Nem szoktam pöcsölni.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X551CA-SX029H 15.6" - Intel Celeron 1007U, 4 GB RAM, 250 GB SSD, Win 10 (leírás!)
- Nvidia geforce rtx 5070 ventus 3x 12gb(vram)
- Dell Pro Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Sapphire PULSE Radeon RX 550 4GB Garanciával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha meg jó vagy nála, akkor meg megintcsakjóljártál
Én má sok háborút megjártam 
Ez aranyos 
Szippantyú. Amúgy kösd az ebet a karóhoz, mert KUTYAKÖTELESSÉGÜK ellátni téged. Azt kell mondani, hogy innen nem moccansz, amíg vmi doki nem mondja, hogy megéred a holnapot... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)