Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Igazad van, nem is kell visszafognia magát az embernek, csinálja azt ami jólesik. Persze ésszel,de ezt mindenki tudja, És jobb is hamarabb túl esni a dolgon, mert ha az a része nem működik, akkor megette a fene az egészet.
RexpecT: Szia! Pedig pedig, csinos kis csajok voltak, mondjuk nem néztem volna ki abból a csajból, hogy ilyen kis harcias.
Hold: Az az egy tapasztalatnak jó volt, de szerintem semmi több. A többi kapcsolatod meg azért tartott egy éjszakánál tovább, mert minimum az egyik fél érzelmeket is vitt bele.
Ja, bár erre mondja sok férfi, hogy a vonzalom és a vágy is érzés (egy éjszakásra értem).
-
Hold
őstag
Én mindig visszafogott voltam, talán mert nem voltak meg a szituációim, nem kerestem a helyzeteket hogy vigyek valakit is az ágyba.. Ezért is kaptam meg jópár éve a Sir Moon nevet, amit azóta is viselek

Én ha valamit csinálok 100%osan próbálom.. Igaz hogy társ nélkül fél ember vagyok, de utánna világ legvidámabb embere leszek és akkor érzem hogy minden sikerül és mindenbe fogok azok ész határain belűl de megvalósulnak.. Túl realista vagyok
Viszont én is érzem ha valaki egyszer elém állna, hogy na én veled akarok járni és tetsdzik is az illető, nem mondanék nemet, túl rövid az élet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- VR topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Helyes. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)