Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Igazad van, nem is kell visszafognia magát az embernek, csinálja azt ami jólesik. Persze ésszel,de ezt mindenki tudja, És jobb is hamarabb túl esni a dolgon, mert ha az a része nem működik, akkor megette a fene az egészet.
RexpecT: Szia! Pedig pedig, csinos kis csajok voltak, mondjuk nem néztem volna ki abból a csajból, hogy ilyen kis harcias.
Hold: Az az egy tapasztalatnak jó volt, de szerintem semmi több. A többi kapcsolatod meg azért tartott egy éjszakánál tovább, mert minimum az egyik fél érzelmeket is vitt bele.
Ja, bár erre mondja sok férfi, hogy a vonzalom és a vágy is érzés (egy éjszakásra értem).
-
Hold
őstag
Én mindig visszafogott voltam, talán mert nem voltak meg a szituációim, nem kerestem a helyzeteket hogy vigyek valakit is az ágyba.. Ezért is kaptam meg jópár éve a Sir Moon nevet, amit azóta is viselek

Én ha valamit csinálok 100%osan próbálom.. Igaz hogy társ nélkül fél ember vagyok, de utánna világ legvidámabb embere leszek és akkor érzem hogy minden sikerül és mindenbe fogok azok ész határain belűl de megvalósulnak.. Túl realista vagyok
Viszont én is érzem ha valaki egyszer elém állna, hogy na én veled akarok járni és tetsdzik is az illető, nem mondanék nemet, túl rövid az élet..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Helyes. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)