Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ezt ismered?:
Nagyon boldog ember voltam. Már több mint egy éve jártunk imádott barátnommel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk. Csak egy dolog aggasztott. A gönyörűszép huga. Jövendobeli sógornom 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más elott. Egy napon, a hugica hívott, és megkért, hogy menjek át leellenorizni az esküvoi meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem, és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielott megházasodom és elkötelezem magam a novére mellett. Noshát.. teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
-Felmegyek a hálószobámba, és ha szeretnél még egy utolsó orült, vad kitörést, akkor gyere és tégy magadévá!
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcson. Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcso aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam.
Körös körül... ott álldogált az egész jövendobeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:
-Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön! Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!
A történet tanulsága:Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tesla topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Intel NUC7I3DNB i3 7100U/4GB RAM/128GB m.2 SSD WIFI/Bluetooth
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Xbox 360 Slim E (500GB) eladó!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs