- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
munka szemponjábol sporolnánk, benzinen, bérleten, mindenen, az én sulim 5percre van A szentimre tértől, ahol nézzük a lakásokat. Én szeretem a kertes házat, szeretek füvet nyirni, szeretek kint üldögélni, szeretek a tó elött nézelődni, szeretek a hintágyban lakni. De egy kicsit unom is, és akkora összeget kellene most ahoz beáldozni hogy saját szobám legyen hogy az eléggé tetemes.
Jelenleg egy nagyszoba +2kiszoba, konyha+étkező ahol lakunk nincs 70 m2. Továbbá van egy külön laksunk ebben a házban +30-35 m2 , ez most kivan adva mert 3an kergettük egymást ebben a nagy házban.Viszont igy 17 lassan 18évesen jólenne külön szoba, ami a panelba egyböl meglenne. Ha itt maradunk az 5millió tartalmazza hogy egy másik saccra 35m2es lakást készitünk el, igy a lakó hátrakerülhet oda, mi pedig akkor 100m2-n maradhatunk, és akkor van saját szobám, a kérdés megéri-e ezt a plussz költséget?
Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest