- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
venember83
üzenetére
A mostani 15 évesek nyilván jobban néznek ki, sokat fejlődtek azóta a vakolatok... csak agyilag nem bírom elviselni a mai lizingelhető korosztályt...
(A klasszikus vicc: eladó sorban van már a lánya? még nem, de már lizingelhető
) A másik, friss vicc: miért nem jó 5 emósnak egy szoba: mert csak négy sarok van benne... 
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jut eszembe,ha valaki szép csajokat,emg egy jó filemt akar látni,nézze emg a Step Up-ot,ritka jó film,utobbi 2-3 év legjobb filmje sztem,én tegnap néztem emg harmadjára,vannak benne széppipik is,meg minden,szal fullos kis film,mindenkinek ajánlom.

Sztem nagyon jó film.Mikor hallottam egyik nagyváradi ismerősömtől még nyáron hogy nézzem emg,mondom ilyesmi nem rédekel,hülyeség,most találkoztam vele a héten,és kölcsön adta a dvd-t,mondom jó nah,egyefene,nem nagy várakozással láttam neki,de nagyon megtetszett.Látom neki is van izlése.
#26058:Hát 5-ös bömösből nekem a régi fajtából csak fekete,illetve ezüst,meg talán a sötétmélyzöld bejövős.Újból ez a anrancsos verzsön tetszik,ileltve ezüst,fekete,és fehér.6-osból meg maint írtam a két szín,fekete,és a bordó.

Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa Rally
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) A másik, friss vicc: miért nem jó 5 emósnak egy szoba: mert csak négy sarok van benne...