- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez most furán fog kinézni egy tajtparaszt BMW-s billentyűzetéből, de amilyen sok rosszat hallani helyenként az opelekről olyan kevéssel találkoztam a környezetemben. Ismerős F astrája 14 évesen alig látta a szerelőket, azon kívül, hogy mostanra csipegeti az olajat rendesen, nem volt vele gondja a gazdájának, pedig nem két kilométer van benne.
A bátyám egy majdnem nagykorú A omegát hajt, nagyjából 300k kilométernél jár most és most kellett csak nagygenerálra vinnie a motorjával.
A cégnél egy 1,6-os opel astrát hajtok, amiben most van 160k kilométer ( négy éves ) és az olajcseréken kívül egyszer volt szervizbe, amikor elcsaptak vele egy kutyát az M3-on

Opel combo, 1,6, szintén céges just the same as the astra - without dog... Ebben csak 70k kilométer van eddig, de egyidős az astrával.
De azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy nem véletlenül döntöttem én sem a BMW mellett - nem péniszhosszabbítónak vettem, hanem mert 12 éves korom óta majd' megdöglöttem egy E36-ért

Mod - esküszöm nem beszéltem össze bambano-vel

-
bambano
titán
válasz
venember83
üzenetére
Biztos jó a bmw, de én nem biztos, hogy kifizetném a propeller árát... Meg az új vectrákhoz képest elég lomha autókat gyártanak...

Aktív témák
- Arch Linux
- Napelem
- Milyen routert?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- EAFC 26
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest