- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Nem, itt arról van szó, hogy olyan emberek próbálják meg azt a látszatot kelteni, hogy mennyire jól élnek, vastag a pénztárcájuk és milyen sok pénz van a bankszámlájukon, akiknek valójában egyik sem adatik meg. Holott semmivel sem lennének kevésbé elismert, szeretett emberek (bár az is elképzelhető, hogy megfelelési kényszerből öltözködnek így, mert máskülönben kinézik őket a ''baráti'' társaságukból, de akkor lehet, hogy a társaságot kéne lecserélni), ha nem költenék el pénzük nagy részét márkás dolgokra, hanem például megpróbálnának félretenni, megalapozni a jövőjüket, felkészülni a családalapításra. Ha már valóban van egy biztos alap, akkor onnantól kezdve életbe léphet az elv, mely szerint a pénz van értem és nem én a pénzért.
Ja, ótó. Nincs. A pénz megvan, mert 10 év alatt összespóroltam, pedig vehettem volna gi-joet, meg sok egyéb szart, meg járhattam volna full adidas, vagy egyéb más márkás holmikban, de inkább ment a bankba... Jogsi még nincs, érettségi után leteszem és megveszem az autót is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mazda topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest