Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
az se gyenge.de legalabb megmondja. ez? fu alatt, aljas modon.

mondjuk nekem nem ilyen komoly eset, mint egy szigorlat, de akkor is.nekem ne rontsa le az atlagom egy ilyen igenytelen targy, nem kis penzt fizetek, hogy ott tanuljak. oke, ez nem jogosit semmire, de ot sem jogositja a tanari allasa ilyen viselkedesre.kicsitomi88:
ez a gerilla-plakatragasztas elegge tolem tavol allo dolog, nem is hiszem, hogy sokat hatna, harom napig tarto csoda lenne, de nem rossz otlet.
a fenyegetes, hat az se en vagyok. nem sokszor verekedtem meg, de amikor igen, akkor turtem, turtem, turtem, aztan szo nelkul a kovetkezo triggerre utottem. ez hianyozna neki. engem csesztet, oke, de a csajomat, na allj.
de nem tehetem. szeretnem befejezni a sulit, nem a bortonben ulni.nem voltam messze, hogy csunyan beszoljak neki, es ilyenkor orditok. remegett a kezem, mikor eljottem, meg az ajtot sem basztam ra, olyan visszafogott voltam. a tobbiek csak lestek, mikor boritom ra az asztalt.
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Star Wars rajongók
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- AMD FX
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest