- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
az se gyenge.de legalabb megmondja. ez? fu alatt, aljas modon.

mondjuk nekem nem ilyen komoly eset, mint egy szigorlat, de akkor is.nekem ne rontsa le az atlagom egy ilyen igenytelen targy, nem kis penzt fizetek, hogy ott tanuljak. oke, ez nem jogosit semmire, de ot sem jogositja a tanari allasa ilyen viselkedesre.kicsitomi88:
ez a gerilla-plakatragasztas elegge tolem tavol allo dolog, nem is hiszem, hogy sokat hatna, harom napig tarto csoda lenne, de nem rossz otlet.
a fenyegetes, hat az se en vagyok. nem sokszor verekedtem meg, de amikor igen, akkor turtem, turtem, turtem, aztan szo nelkul a kovetkezo triggerre utottem. ez hianyozna neki. engem csesztet, oke, de a csajomat, na allj.
de nem tehetem. szeretnem befejezni a sulit, nem a bortonben ulni.nem voltam messze, hogy csunyan beszoljak neki, es ilyenkor orditok. remegett a kezem, mikor eljottem, meg az ajtot sem basztam ra, olyan visszafogott voltam. a tobbiek csak lestek, mikor boritom ra az asztalt.
Aktív témák
- Battlefield 6
- EAFC 26
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Előrehozta a Capcom a Pragmata megjelenését
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest