Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Én úgy meglepődtem, hogy szólni se birtam
Úgy tűnik kicsit elbambult
Meg valamiért nehezére esik némelyik embernek lassítani, meg valahogy biztos benne, hogy áthalad előtte az akadály és nem is kell mérsékelni a sebességet. Aztán ha nem birunk egy levegővétellel befordulni pl valahová, mert megy át keresztbe egy gyalogos, tolat ki valaki az utcából vagy bent áll egy kukásautó vagy bármi van, akkor meg nekünk jön, mert nem jött be a jóslat, hogy áh, nem lassítok, mire odaérek már úgyse lesz ott... 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy tűnik kicsit elbambult
Meg valamiért nehezére esik némelyik embernek lassítani, meg valahogy biztos benne, hogy áthalad előtte az akadály és nem is kell mérsékelni a sebességet. Aztán ha nem birunk egy levegővétellel befordulni pl valahová, mert megy át keresztbe egy gyalogos, tolat ki valaki az utcából vagy bent áll egy kukásautó vagy bármi van, akkor meg nekünk jön, mert nem jött be a jóslat, hogy áh, nem lassítok, mire odaérek már úgyse lesz ott...