Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Vazzeg, megküzdöttem egy tücsökkel. Hallom, hogy muzsikál a kis genyó, mondom, jó idő van, nyitva az ablak, még egy kis bulit csapnak az ablak alatt. Erre, mondja az asszony, hogy már tegnap is hallotta, de nem kintről. Fülelek jobban, hát a kis mocsok nem bent van a lakásban. Megyek a hang után, egy igencsak termetes virág lett gyanús, mondom, tegyük ki. Ha benne van, majd kimászik. Kifele a virág felborult, a föld ki. Igen ám, de a hang továbbra is bentről jön. Alá mászott a szegőlécnek. Na, mondom bontás lesz. Szedem a lécet felfele, ez meg szalad beljebb, el egy résbe. Adtam neki egy rakás szert, na mondom, drogozzál. Hegedűlni már nem volt kedve, de még kínlódott egy sort. Bentebb ment a léc álá, és ott verte magát. Bontás tovább, a kis szemét nem ott brékelt a kezelt területtől távol. Adtam neki egy gyergyaoltóval. Győztem.
Aktív témák
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1 TB-os Samsung 990 PRO M.2 SSD - garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest