- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Vazzeg, megküzdöttem egy tücsökkel. Hallom, hogy muzsikál a kis genyó, mondom, jó idő van, nyitva az ablak, még egy kis bulit csapnak az ablak alatt. Erre, mondja az asszony, hogy már tegnap is hallotta, de nem kintről. Fülelek jobban, hát a kis mocsok nem bent van a lakásban. Megyek a hang után, egy igencsak termetes virág lett gyanús, mondom, tegyük ki. Ha benne van, majd kimászik. Kifele a virág felborult, a föld ki. Igen ám, de a hang továbbra is bentről jön. Alá mászott a szegőlécnek. Na, mondom bontás lesz. Szedem a lécet felfele, ez meg szalad beljebb, el egy résbe. Adtam neki egy rakás szert, na mondom, drogozzál. Hegedűlni már nem volt kedve, de még kínlódott egy sort. Bentebb ment a léc álá, és ott verte magát. Bontás tovább, a kis szemét nem ott brékelt a kezelt területtől távol. Adtam neki egy gyergyaoltóval. Győztem.
Aktív témák
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest