Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, az igaz,hogy nem törtem magam, hogy mindig vele lehessek. Ez azért van,mert mint irtam nyűgös vagyok mostanság, és ilyenkor nekem nem jó
Másrészt lusta is vagyok, és igen szeretek a gép előtt bambulni a fotelben, sötétben, zenét hallgatva... Fucsa az, hogy annyira nem rázott meg, talán, mert nem életem práját láttam benne (másik rossz(?) szokásom,hogy én azt értékelem,ha egy nő fejben "erős" nem mellben)Sebaj,lesz mire fogni a hétvégi berúgást

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másrészt lusta is vagyok, és igen szeretek a gép előtt bambulni a fotelben, sötétben, zenét hallgatva... Fucsa az, hogy annyira nem rázott meg, talán, mert nem életem práját láttam benne (másik rossz(?) szokásom,hogy én azt értékelem,ha egy nő fejben "erős" nem mellben)