Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Kisgyerekként én is gyakran ébredtem arra, hogy csupa nedves a párnám, és mikor rájöttem hogy nem izzadok, hanem vérzek, már késő volt, akkor 15-20 percig mindig a kád fölött ültem, és ez így ment havi 3-4 alkalommal. Aztán valahogy elmúlt magától. De aztán! Gimnázium 2.-ban azzal szórakoztunk, hogy miután megvolt a kétféle magasugró technika kigyakorlás, elkezdtük emelni a lécet. Aztán 150 centi fölött már sima szaltóval is át lehetett, sőt, mivel a 2m magas kisteremben már nekifutni sem lehetett, betettük elé egy dobbantót, ami helyettesítette a nekifutást. 160 fölött már kinyitottuk az ajtót, és a nagyteremből futottunk neki, bár ekkor már vigyázni kellett a plafonra. 175-ön állt a léc, magasabban mint én magam, és pont jól elkaptam, csak a plafontól való félelem miatt nem nyújtottam a térdem, mikor átértem a léc fölött, a térdem éppencsak hozzáért, én az előreszaltó után szétterültem a 30 centi vastag szivacsdombon, az ütközés miatt becsuktam a szemem, és mikor kinyitottam, csak annyit láttam, hogy a léc 175-ről elindult lefelé, és kb már 10 centire van az orromtól. Nagy csattanás, és csak annyit éreztem, hogy a vér egyből befröccsen a torkomba. Azzal a lendülettel fordultam le, tartottam a kezem, és már folyt is bele a vér. Mire kiértem a mosdóba(5m-re van) már kifolyt a tenyeremből. Kb még negyedóráig vérzett igen erősen, és aztán még egy fél napig. Kérdezte a tanár, hogy eltört? mondom nemtom. Azt mondja, hogy előtte így nézett ki? Hát nem volt ilyen krumpliméretűre dagadva. Aztán nem mentem vele orvoshoz, és szerintem a porc megrepedt benne, mert nem teljesen egyenes azóta.
Viszont azóta még nem vérzett
''Magának persze semmi baja nem történt, ugye? -De, az orrom vérezett nagyon...''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest