- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
az alairasom egy dalszoveg reszlete, s igy, mint idezet, asszem leghelyesebb ugy leirni, ahogy hallottam, hallani veltem (gondolom azert van oly' csunyan elharapva az s, hogy jobban kijojjon a rim a ''skirt''-re)
egyebkent eleinte gondolkodtam, hogy a ''gonna''-t sem irom ki, mert hallasra inkabb ''gone''
a zenet (egy hoszabb minimal mix keretein belul) egyebkent be is linkeltem mar korabban, de csak itt, csak most, csak neked ujbol beszurom a linket => Bovebben: [link]
az emlitett zene a mix legvegen van, de a felenel egy masik nagy kedvencem is megtalalhato, melyben a mosogep meghibasodasanak titokzatos korulmenyeirol enekel az eloadomuvesz (''why did you fucked my washing machine?'') -
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Páran már megjegyezték ezt. A válasz az, hogy ez egy idézet.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Már én is szóltam neki egy másaik hibával kapcsolatban (we gonna közé egy are), de azt írta, h. ez így van jól.

Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest