- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Pedig érdemes lenne.
Más:
A politopik az ilyen ingoványos terület én is onnan repültem ki
akkor megfogadtam, hogy nem írok oda töbet. Pontosan olyan szánalmas az a topik, mint azletben a politikusok. Néha egy-két flame-et azért elhintek ott. Hagy izguljanak. ..EHHE..
Meggyőződésem, hogy nem kellett volna kivágni engem, lehetett volna idő ban is. Vagy ha engem igen, akkor fokukacot is ki kellett volna. De ez már történelem.
Hozzáteszem, kerülöm a kukacot, szóval, ha ő itt van akkor én nem akarok itt lenni. Nem szimpi. És a gondolkodása sem, de az élet már csak ilyen.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Aktív témák
- Motoros topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elektromos autók - motorok
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor megfogadtam, hogy nem írok oda töbet. Pontosan olyan szánalmas az a topik, mint azletben a politikusok. Néha egy-két flame-et azért elhintek ott. Hagy izguljanak. ..EHHE..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)