- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem sem Atari néven futott, hanem TV Games volt a neve, de gondolom az elv, meg a tartalom nagyjából hasonló. Elvileg ilyen játék-kazettákat vagy miket is lehetett volna hozzá venni, de minek, mikor volt benne egy halom, amiken soha nem értem végig, mikor elkezdtem körbelapozni. A hozzávaló joyt meg ripszropsz el sikerült törni, aztán meghekkeltük egy alulappal, de nem volt az igazi, úgyhogy vettünk hozzá egy párt külön, az már elég okés volt. Jut eszembe, lehet hogy azt a pc-hez is hozzá tudnám valahogy applikálni?

De némelyik játéknak rosszabb volt a grafikája, mint a Spectrum egyes gémjeinek. A Jet Pac az szerintem nagyon el volt találva, ráadásul a cég saját játéka volt, órákig el lehetett lődözni az űrhajóssal, miközben az egyre futurisztikusabb űrhajót építette az ember. Néha apámmal négykezest játszottunk, ő tartotta a levegőben(izé, űrben, és irányította a rakéta darabokhoz, én meg lődöztem a meteorokat.
Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom.. 
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom..