Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Nem nem tartozik hozzá és általában sem vagyok képes ilyenre. nem azért, mert a perverz kisállatokat kínzó énem nem tudná megcsinálni. nincs hatalmam. nem bújok álszent magyarázkodások mögé. én sem vagyok tökéletes. én ilyen vagyok és ez a véleményem a dologról. Amúgy én csak egy népet utálok nagyon, de azt nem hozom erre a fórumra. A többieket leszarom. Az biztos, hogy mindenki úgy érvényesül, ahogy tud. Az általános érvű definíciók rám is vonatkoznak. Mondhatnám, attól, hogy nem ismerem a hatás-ellenhatás törvényét még rám is vonatkozik. Nálamnál okosabb emberek már megalkották az embertípusokat. Én is tipikus vagyok. A viselkedésem is tipikus. Mindannyiunknak megvan a saját elve és véleménye. Attól, hogy szavakon lovagolunk és arra törekszünk, hogy egyéniségként véleményt formáljunk, közben nem figyeljük, hogy a csoportosulás erejét engedjük ki a kezünkből. Tudod mit én régóta törekszem, hogy beálljak a sorba. Csak nincs sor. Illetve egy van. Az amelyikbe olyanok állnak, akik elfogadják az ''értéktelenséget''.
A többieknek vannak kis sorai, amiből mindenkit egy két szó miatt kiszórnak. Azért mert nem teljesen úgy gondolja, mint más. Na. Itt a pont. Én veled értek egyet teljesen. Legyél te és [b/]Foglalt név a vezér. Mutassatok utat nekem tévelygőnek, aki nem tudja magát jól kifejezni. Beszéljetek helyettem is. Csak történjen valami!
''A jogod megvan, de magadat minősíted vele!''
B+ - ennél alatomosabb dumát el sem ereszthetnél. Ez meg téged minősít.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GARANCIÁLIS, ÚJ ÁLLAPOT MacBook Air 15 M3 16GB 256GB SSD midnight (éjfekete )
- ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X Noctua OC Edition
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- HP ProLiant DL360e G8 8xSFF 1U 2xE5-2450L (16 mag/32 szál), 144GB DDR3, iLO4, B120i, P410 1GB BBU
- Iphone 11 64Gb-Felújított-patika-100% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest