- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Magisk
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Nem nem tartozik hozzá és általában sem vagyok képes ilyenre. nem azért, mert a perverz kisállatokat kínzó énem nem tudná megcsinálni. nincs hatalmam. nem bújok álszent magyarázkodások mögé. én sem vagyok tökéletes. én ilyen vagyok és ez a véleményem a dologról. Amúgy én csak egy népet utálok nagyon, de azt nem hozom erre a fórumra. A többieket leszarom. Az biztos, hogy mindenki úgy érvényesül, ahogy tud. Az általános érvű definíciók rám is vonatkoznak. Mondhatnám, attól, hogy nem ismerem a hatás-ellenhatás törvényét még rám is vonatkozik. Nálamnál okosabb emberek már megalkották az embertípusokat. Én is tipikus vagyok. A viselkedésem is tipikus. Mindannyiunknak megvan a saját elve és véleménye. Attól, hogy szavakon lovagolunk és arra törekszünk, hogy egyéniségként véleményt formáljunk, közben nem figyeljük, hogy a csoportosulás erejét engedjük ki a kezünkből. Tudod mit én régóta törekszem, hogy beálljak a sorba. Csak nincs sor. Illetve egy van. Az amelyikbe olyanok állnak, akik elfogadják az ''értéktelenséget''.
A többieknek vannak kis sorai, amiből mindenkit egy két szó miatt kiszórnak. Azért mert nem teljesen úgy gondolja, mint más. Na. Itt a pont. Én veled értek egyet teljesen. Legyél te és [b/]Foglalt név a vezér. Mutassatok utat nekem tévelygőnek, aki nem tudja magát jól kifejezni. Beszéljetek helyettem is. Csak történjen valami!
''A jogod megvan, de magadat minősíted vele!''
B+ - ennél alatomosabb dumát el sem ereszthetnél. Ez meg téged minősít.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Eladó Apple MacBook Pro 14 (M1 Pro, 2021) gyönyörű állapotban
- ROG Strix G533QS 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest