- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Garmin topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na mondom bekapcsolom a tunert a háttérben hagy menjen a film, nem is tudtam mi az, Néztem texten, aszondja: Megszólít az éjszaka. Richard Gere van benne, és misztikus thriller.
Hű mondom, ez fura érdekes párosítás, majd bele-bele hallgatok PH közben. Hát, őszintén szólva ez működött úgy 10 percig, mert elkezdtem nézni a hangokat hallva, és valahogy a PH eltűnt az asztalról, helyette kinyomtam teljes képernyőre a filmet, és habár eredetileg le akartam kapcsolni a kislámpát, mégis úgy döntöttem, hogy egye fene, inkább maradjon.
(Nem vagyok egy ijedős tipus, láttam már sok ijesztős filmet, és általában nem okoznak gondot, viszont nagyon bele is tudom magam élni a dologba, amit csak egyedül tudok megtenni, mert ha valakivel nézem, az mindig beszólogat, és elüti az egésznek a lényegét. És ez mégis úgy volt, hogy a reklámszünetet azzal kezdtem, hogy hátrafordultam és magam mögé néztem.) Hülye térhangzás is..
Jó volt na. Voltak borzongatós részek, nem is befosatósan borzongatós, hanem olyan baaazzeeeg-esen borzongatós. Nekem tetszett. Vegyétek, nézzétek.
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XPEnology
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest