Aktív témák
-
Dictator^
veterán
istenem!
Alszok, szépen nyugodtan, erre hallok egy kurva nagy dörrenést. Mintha vmi ki dölt volna, de nem vettem figyelembe, aludtam tovább. Pár mp-után, édesanyám szól, hogy Csaba kidöntötték a kapunkat [link]. Felöltözök, kimegyek azt ucába nézelödök senki semerre.
Kapu előtt keréknyom vezet a kapu felé aztán gondolom egy rükverc és ment a keréknyom be hátra a szomszédhoz. Meg is pillantottam egy szép metál szürke Opel Vectrát. Mellette egy emberke áll, de nem az iszákos szomszéd (a tulaj). Kérdezem az embertől, hogy mi az isten történt itt (olyan 45 körüli alkoloista lehetett az is). A kérdésre azt felelte, hogy kidöntötte a szél. Gondolkozok, a kuka nem borult fel, de a faszomsetudja hány kg kerités lejön a helyéről ugy hogy meggörbült a (zsanér vagy a pánt vagy minek hijják ezt). Leugattam azt emberkét, aztán kijött a bunős a házból, a szomszéd 60as alkoholista egyén bevallotta, hogy ő csinálta aztán nézett ki a fejéből. Annak hiába a leguatás, megverni nem verhetem azért mégse. Megjegyeztem a haverja azért jól hazudik, az is csak nézett mint 1 fasz. Visszajöttem feltettem a kaput aztán most megyek is kajálni. Faszomba az ilyenekbe már. Lehet meg kéne ajándékozni azt a szép Vectrát este vmivel
hibák miatt bocsi, kurvaideges vagyok mellette még álmos is
Aktív témák
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest