Hirdetés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
istenem!
Alszok, szépen nyugodtan, erre hallok egy kurva nagy dörrenést. Mintha vmi ki dölt volna, de nem vettem figyelembe, aludtam tovább. Pár mp-után, édesanyám szól, hogy Csaba kidöntötték a kapunkat [link]. Felöltözök, kimegyek azt ucába nézelödök senki semerre.
Kapu előtt keréknyom vezet a kapu felé aztán gondolom egy rükverc és ment a keréknyom be hátra a szomszédhoz. Meg is pillantottam egy szép metál szürke Opel Vectrát. Mellette egy emberke áll, de nem az iszákos szomszéd (a tulaj). Kérdezem az embertől, hogy mi az isten történt itt (olyan 45 körüli alkoloista lehetett az is). A kérdésre azt felelte, hogy kidöntötte a szél. Gondolkozok, a kuka nem borult fel, de a faszomsetudja hány kg kerités lejön a helyéről ugy hogy meggörbült a (zsanér vagy a pánt vagy minek hijják ezt). Leugattam azt emberkét, aztán kijött a bunős a házból, a szomszéd 60as alkoholista egyén bevallotta, hogy ő csinálta aztán nézett ki a fejéből. Annak hiába a leguatás, megverni nem verhetem azért mégse. Megjegyeztem a haverja azért jól hazudik, az is csak nézett mint 1 fasz. Visszajöttem feltettem a kaput aztán most megyek is kajálni. Faszomba az ilyenekbe már. Lehet meg kéne ajándékozni azt a szép Vectrát este vmivel
hibák miatt bocsi, kurvaideges vagyok mellette még álmos is
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest