Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
tizenhetes nem jó? elképzelhető, h tudnék (konkrétan nem én, de hallottam egy emberről, aki olvasott vkiről, aki már látott olyat), új, de csak 17'' (talán 8 ms), 40 körül
szerk. az ajánlatban nem vagyok biztos, de megkérdezhetem (persze lehet, h én értettem félre az illetőt, és pl egy hűtőről van szó, ami 17'' mp alatt képes a 40 fokos sört 8 alá hűteni, vagy valami - mindenesetre ha érdekel, rákérdezhetek)
[Szerkesztve] -
válasz
csapos2
üzenetére
Hát figyejjen ide nacságos fiatalember. Vóna itt nagyon ócsó pézé ilyet lapos tv téjefélcédé. Minent tud, még azt is amit nem, mérete nem fontos, csak a gazdája meg ne lássa. Ha gondojja nem sok pénzé megegyezhetünk, a Gazsi szerint tizezeré eliveti. De tudok hozzája adni ócsó bőrkabátot, aminek 70% valódi bőr, esteleg flexgépet vagy olcsó fúrógépet is tudok adni, ha bárkacsolni szeretni tetszik. Ekkor bótolunk vagy mi legyen má.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPad topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest