Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Többnyire igaz, de nem mindenkire. Első három alkalom nekem is nehéz volt Pesten, de aztán egy melóhoz rengeteget kellett szaladgálnom, kiszállító voltam, és akkor átlényegültem én is pesti vadállattá, néha a mellettem ülők nem bírták kinyitott szemmel minden manőveremet, de amikor vidéken kellett jönni-menni, akkor lehiggadtam, és visszavetem a normális stílust. Az tény, hogy aki akkora kupiban rendesen megtanul, az a vidéki semmilyen forgalomban elunja magát, és fordítva is igaz, hogy aki nem szokta Pestet az elveszik benne, meg fél tőle, nekem is apám is teherautósofőr volt katonaság alatt, benne is benne van pár kilométer, de Pestet sosem szerette. Meg egy ponton túl az van, hogy aki szeret vezetni az tud is mindenhol ha egyszer már bekerült mindenféle helyzetbe, aki nem szeret, az meg valahogy mindig kihúzza magát a vezetés alól. Az meg hogy miért nem mernek bemenni a vidékiek? Talán mert nem mindenki ismeri úgy a várost mint a tenyerét. Aki nem mindennap megy végig az egész városon, annak fura lehet, hogy amellett hogy igazodjon a városban sok helyen megengedett 70-es tempóhoz, amit a sietős fővárosiak 90-100-nak tudnak, még tájékozódjon is. Meg talán kissé csökkenteni kéne a forgalmat, mert az sem volt normális, hogy a Hungárián 50perc alatt lehet elérni az M3-bevezetőjétől az Üllői útig. Na mind1, nem is ez a lényeg.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- ZBook Fury 15 G8 15.6" 4K IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest