- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Google Pixel topik
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Garmin topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Többnyire igaz, de nem mindenkire. Első három alkalom nekem is nehéz volt Pesten, de aztán egy melóhoz rengeteget kellett szaladgálnom, kiszállító voltam, és akkor átlényegültem én is pesti vadállattá, néha a mellettem ülők nem bírták kinyitott szemmel minden manőveremet, de amikor vidéken kellett jönni-menni, akkor lehiggadtam, és visszavetem a normális stílust. Az tény, hogy aki akkora kupiban rendesen megtanul, az a vidéki semmilyen forgalomban elunja magát, és fordítva is igaz, hogy aki nem szokta Pestet az elveszik benne, meg fél tőle, nekem is apám is teherautósofőr volt katonaság alatt, benne is benne van pár kilométer, de Pestet sosem szerette. Meg egy ponton túl az van, hogy aki szeret vezetni az tud is mindenhol ha egyszer már bekerült mindenféle helyzetbe, aki nem szeret, az meg valahogy mindig kihúzza magát a vezetés alól. Az meg hogy miért nem mernek bemenni a vidékiek? Talán mert nem mindenki ismeri úgy a várost mint a tenyerét. Aki nem mindennap megy végig az egész városon, annak fura lehet, hogy amellett hogy igazodjon a városban sok helyen megengedett 70-es tempóhoz, amit a sietős fővárosiak 90-100-nak tudnak, még tájékozódjon is. Meg talán kissé csökkenteni kéne a forgalmat, mert az sem volt normális, hogy a Hungárián 50perc alatt lehet elérni az M3-bevezetőjétől az Üllői útig. Na mind1, nem is ez a lényeg.
Aktív témák
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest