- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hívószám-hamisítás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Én a régebbi munkahelyemen pár napot dolgoztam egy illetővel, aki szintén ilyen firkálós társaság tagja volt, de nem a művészileg értékelhető stílus képviselői, hanem a ''lefújom a pofád álmodban mer az mekkora buli'' stílusé. Sokunknak egyszerre sem sikerült meggyőzni hogy mekkora gyökérség amit csinálnak, de egy idő után láttuk hogy fölösleges. Arra meg hogy mit szólna ha anyjáék házát meg mi fújnánk össze, csak röhögni tudott, meg mondogatta hogy próbáljuk meg, majd a kutya elintéz. Szóval az ilyeneket mégis mivel lehet ''nevelni'', vagy ráhatni vagy bármi? Se józan érv, se rábeszélés, se erőszak nincs hatással.
A lakóhelyén vagy az iskola előtti közmunka csak a mérhetetlen gyűlölet és bosszú alapja, ezt már megtapasztalhattam én is, meg már sztem sokan.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazon Prime Video
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Hyundai, Kia topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest