Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Den
veterán
bocs, de ez a koncert az eu csatlakozásal kapcsolatos, siukeres népszavazás megünneplésére volt, nem aug 20. tiszteletére, bár ahhoz is méltó volt. A beszéd meg... nem hallottam mert nem érdekelt, csak a koncertet néztem, de olvastam róla, hát semmi meglepő, nem volt benne, tkipikus politikus beszéd volt, minden rendben, mindent jól nyomunk, mindenkinek jó lesz.. szokásos pr dumá lásd orbán beszédeit az előző négy évben.
Engem az zavar, hogy miért dimenzionálják túl ezt a beszédet, Ez egy kötelező gyakorlat, ilyeneket mindig nyomnak, soha nem nézem... de volt egy koncert is! megnéztem az indexet, origót, egy szó nincs róla. Pedig az előadók k.va nagyot teljesítettek, az énekkar jelentős része az ország különböző városaiból érkezett iskolai énekkarokból állt, ott ültek délutántól a dögmelegben, és utána nyomtak egy vérprofi koncertet. Pár sort megérdemeltek volna. De nem, mindenki két politikus semmit mondó, kötelező elemekből felépített beszédén rágódik... :(
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Renault, Dacia topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest