- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igen a sajtom eltűnésére nagyon hárplis vagyok. Nem tudom, ti mit szólnátok hozzá, hogy abban a tudatban, hogy van otthon mindenféle földi jó kaja a hűtőben, így mennétek haza, azt mikro hazaértetek semmit nem találnátok a hűtőben

Nem sok iyeyn különbejáratú kajám van, próbálkoztam már úgy is, hogy neki is vettem sajtot, meg magamnak is, direkt mondtam ne egyen belőle, azt látom 2 nap után, hogy az övé már nincs meg, az enyém meg vészesen fogy. Mivel elég finnyás vagyok kaja ügyben, csak ez a két kaja , amihez mondom, hogy ne nyúljon hozzá, mert az enyém. Midnen másból nyugodtan ehet. Volt neki sajttal töltött pulyka is a hűtőben, meg ubisali is, meg 4 ksi csomag pizza , amit meg lehet csinálni.(azt meg is ette egy nap alatt..)
2.egyél olyant amit ő nem szeret: nem megoldás. Mert azt is megeszi, ráadásul még hibáztat is, ha véletlenül nem bírja a gyomra, vagy akármi (minek kell sz.r kaját csinálni, ami neki nem jó... Hát bocs, de ez nem neked lett csinálva.. Hát ne csináljak akkro ilyet... )
Nem szoktam sokszor patáliát rendezni, de a sajt/szalámi eltűnésre harapok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest