- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Yettel topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én igen, ő nem. Szerinte egy ilyen s..r világba minek még egy gyerek is, hogy szenvedjen?

Nők nőügyekbe már leírtam az okait. Nameg persze bennem van az is, hogy lehet el kéne kicsit ''messzebbre'' engednem, vagyis hogyismondjam kipróbálni mit bír el a kapcsolatunk , szétköltözni egy időre, hogy élje a maga világát, és ha még ekkor is mindkettőnknek egymás a nyerő (vagyis úgy érezzük , hogy nem tudunk meglenni a másik nélkül), akkor bátran mondhatom, hogy na minket egymásnak teremtett a sors. Tudom tudom erről mi egyeseknek a véleménye, hogyha ilyen valakiben már felmerül, akkor ott nem oké valami... de figyelembe kell azt is venni, hogy nem vagyunk egyformák, ki jobban, ki kevésbé tudja kimutatni az érzéseit...
Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Windows 11
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest