- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én igen, ő nem. Szerinte egy ilyen s..r világba minek még egy gyerek is, hogy szenvedjen?

Nők nőügyekbe már leírtam az okait. Nameg persze bennem van az is, hogy lehet el kéne kicsit ''messzebbre'' engednem, vagyis hogyismondjam kipróbálni mit bír el a kapcsolatunk , szétköltözni egy időre, hogy élje a maga világát, és ha még ekkor is mindkettőnknek egymás a nyerő (vagyis úgy érezzük , hogy nem tudunk meglenni a másik nélkül), akkor bátran mondhatom, hogy na minket egymásnak teremtett a sors. Tudom tudom erről mi egyeseknek a véleménye, hogyha ilyen valakiben már felmerül, akkor ott nem oké valami... de figyelembe kell azt is venni, hogy nem vagyunk egyformák, ki jobban, ki kevésbé tudja kimutatni az érzéseit...
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest