Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
/roló fel
Tehát...Ha te azt akartad volna,hogy ne hozzuk fel ezt a témát,akkor küldtél volna egy mail-t a címemre,hogy a hozzáfűznivalódat megvitassuk,és akkor ennyi lett volna a téma,mivel én lehúztam a rolót ezzel kapcsolatban,és már senki nem akar ezzel foglalkozni.De így,hogy beleírtál a hozzászólásomba,az ígéretemet megszegve(idézet :''..Téma részemről letudva...'' ),hadd engedjek meg egy két gondolatot.A te hozzászólásod már akkor is hergelt[már fentemlített kulcsszó],mivel du. fél5-5 között tetőzött ez a hullám,és az is hozzátartozik ehhez a részemről emelkedett hangulathoz,(és persze qrvára nem érdekelne engem kit banoltok,vagy kit nem)amit te nyilván nem tudsz,hogy erdeya kolléga nekem nagyon jó cimborám,és osztálytársam is volt éveken keresztül,így nyilván érzékenyebben érintettek a történtek(most hogy itt van,ez lényegtelen már,bár csak újonc rangban
),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...
''A többire inkább nem reagálok.''
Reagálsz,vagy nem reagálsz,nem érdekel,mert mint a törölt hsz-ben is írtad,utálnak,vagy nem utálnak,neked mindegy.
Ez a hsz nem jött volna létre,és nem UP-olta volna ezt a nemszeretem témát,ha WN31RD fórumtárs egy levélre méltatott volna engem.
/roló le
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...