Hirdetés
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
12 óra alvás után üvöltz muter hogy keljek fel meg hogy nézek ki meg lusta szar vagyok mit képzelek elviselnek én meg döglök itthon. Hát a prostituált mindanható szexuálja meg az ilyet. Amikor valami bűnbak kell mindig előkerülök, mert a lalika nem üt vissza.
Mégis mi köze van neki ahhoz, hogy áll a gépem vagy fekszik, vagy hogy ott előtte fésülködöm. Meg hogy nem hajtom össze az ágyneműm, csak bevágom a tartóba ? Kezd nagyon elegem lenni. Faterom meg folyton belebámul a monitoromba, meg beszél hozzám mikor a fejhallgató a fejemen van. Kíváncsi leszek mi lesz ha hazaér. Be leszek köpve nála aztán ő is elmondja ugyanezt. Király alig várom. Persze kérni nem lehet, hogy ugyan mosogassak már el, nem. Hazajön kihúzza a hálókábelt és akkor kb : ''ha ti így én úgy. megint nem mosogattatok el/porszívóztatok ki''. Alig várom hogy önálló életem legyen. Saját szobával saját élettel.
Aktív témák
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest